Advokat MNA
Kompetanse

Kyrre arbeider både med forretningsjus og bistand til privatpersoner.

Han har flere års erfaring fra KPMG Law Advokatfirma, og samlet over elleve års fartstid fra forsikringsmeglerselskapet Aon Norway, Skatteetaten og Tollvesenet. Han har lang erfaring med å bistå bedrifter av alle størrelser med blant annet forsikring, internasjonal handel med varer og tjenester og merverdiavgift.

Med spesialisering innen ansvarsforsikring har Kyrre arbeidet mye med risikohåndtering for virksomheter. Kyrre utarbeider risikorapporter for selskaper basert på en gjennomgang av kontrakter og forsikringsdekninger. En slik rapport er et nyttig verktøy for styret og ledelsen i et selskap.

Med sin bakgrunn som forsikringsmegler, har han en unik kjennskap til forsikringsmarkedet og kan bistå både med skadeoppgjør og vurdering av eksisterende forsikringer opp mot forsikringsbehovet. Han har også lang erfaring med nasjonale og internasjonale kontrakter.

Kyrre har særlig stor erfaring med styreansvar og styreansvarsforsikring, og har stor kunnskap om hvordan et styre best kan forsikres. Han har også selv sittet i styret i Aon Norway i 5 år, i tillegg til mange års styreerfaring fra boligsameie, borettslag, idrettslag og DNT Sunnmøre.

Kyrre arbeider blant annet med kontraktsrett, forsikring, skadesaker, erstatning, fast eiendom, styreansvar og merverdiavgift.

Arbeidserfaring og utdannelse                 

2021 – Advokat i Advocator Advokatfirma AS
2020 – 2021 Advokatfullmektig i Advocator Advokatfirma AS
2011 – 2019 Autorisert forsikringsmegler / jurist i Aon Norway AS
2010 – 2011Ansvarlig for netthandel i Sørensen Sykler AS
2005 – 2009Advokatfullmektig i KPMG Law Advokatfirma DA
2003 – 2005Førstekonsulent ved Tollregion Oslo og Akershus
2002 – 2003Skattejurist ved Møre og Romsdal fylkesskattekontor
2011 – 2014Eksamener på BI for forsikringsmeglerautorisasjon
1995 – 2001Universitetet i Bergen, Juridisk Embetseksamen. Cand. Jur.